Anotace: Zase jsem nevěděl jestli jo a nebo jestli ne. tak to berte opět spíš jako archiválii.
Sbírka: Vzdoromládí
Zabalil jsem pravdu do staniolu
A rozdávám ta sladká cukrátka
Svět slzí křečí smíchu
Pohádka se nekoná
Zato popravy jsou stále hojnější
Odpadková kytice na hrobě
Je upřímná přadlena slin
Která hýkavě přemýšlí
O objeveném nádenictví chvíle
Neboť projasněné stopy zklamání
Jsou každému okamžikem deliria štěstí
Myšlenky kráčejí ve špinavém prádle
A pak se houpají vanutím na šňůrách
Cucajíc kyselé bombóny
7.6.1986
miloval jsem od dětství kyselé cucavé bonbony, jenže jsem je kousal..nyní
již zcela bezzubý je poctivě cucám.....:-D*
19.10.2021 09:05:01 | Frr