Houslové smyčce po stranách plují
a prsty hebké po strunách se posouvají.
I harfa žaluje zvolna noci
Úplněk se na oblohu vrací.
Na klapky pian, co kapky deště
prsty zlehka dopadají.
Říkají o přídavek ještě
Okolo měsíce duhu, zlehka nafoukají
Tóny ty nesou se v dál
měsíc obloze magii dal
Duhový pohár na nebe dal
kdo odvahu měl, ten ochutnal.
~☆~