..milování v malování...zmalováni z milování...miluji tak maluji..vnímat nádherné okamžiky všedního dne..i když zmalováni z malování..bolí zádaaááá a pak o tom ještě napsat rozvernou báseňku...myslím že o tom je život...děkuji za krásný dobrounocek.. :-)
18.03.2007 23:24:00 | Nút
Dost dobrá (jako vždy). Naprosto se ztotožňuji s Lorraine. Gynekologa jsem četl - taky dobrá - napsal jsem tam komentík.
17.03.2007 10:57:00 | Pilous
Jako vždycky skvělé!!! Humor, láska, erotika a normální zážitky všedních dní...to vše nadávkováno v přesném poměru:-)))
16.03.2007 23:08:00 | Lorraine