Anotace: Pruzení mé duše
Okrové bezvládí
předvádivosti
Jak nabubřelé rokoko
kdo zharmonizuje
mi duši
30 stupňů nad
30 stupňů vedle
vibrace mi pootočí
jo, jo..
no a?
Chci odletět někam,
kde se lépe žije.
Kde neznaj cenu zlata
Kde se lehce našlapuje.
Zajímavý text, docela by mohl být zajímavý jeho výklad. Třeba okrové bezvládí - - - co to znamená?
21.10.2021 22:29:33 | Roser
Kdo to ví, kdopak z vás mi odpoví.
Budeme si pamatovat slova co jsou jen zdání.
21.10.2021 22:37:37 | Krajina průzračnosti