Bloumám po bulvárech
lidi nevidím.
Ve tváři slunce
tvář však vítr chladí.
Něco vneslo prázdno
do hustých lidských řad.
Kde bylo plno
ta rázem prázdno vnímám.
Přírody barvy jsou vidět
o strom opřen se dívat
Ptáky v letu, v lese
slyšet naučit se zpívat.
Kaše smyslů
mýchaná větrem.
A duše podzimního slunce
traviny nutí k květu.
~●~
prázdný svět, zaplní pár tvých kouzelných vět...*
22.10.2021 20:26:18 | Sonador
Co píši tady potají, když sovy venku houkají...
22.10.2021 22:42:51 | Protos1182
no ale přeci "The Owls are Not What They Seem" :)
https://www.youtube.com/watch?v=jG8Z_0vkyvM
22.10.2021 22:51:23 | Sonador