Já fakt nechci otázku
od kokota z obrázku.
Cvičil jsem na maturitu
z tweetování bez soucitu,
Však je známkou pokroku
šátrat myší v rozkroku,
a při hodinách matiky
sčítat rytmické dotyky.
V postpandemické společnosti,
přec nejde jen o vědomosti.
Nybrz v onlinu i offlinu,
Si dosáhnout až na lajnu.
Třešnička na dortu :D
23.10.2021 17:44:26 | Knižní Poustevnice