.
smutek šel sychravou nocí
a studený vítr proháněl po dvoře
barevné listí
jako hladovou smečku psů
.
poslouchat za dveřmi se nevyplácí
ale protože nemá
s kým by si popovídal
poslouchá meluzínu
.
káva vystydla
- tak už běžte
na co ještě čekáte?
co by se ještě mělo stát?
potěš vás Pán Bůh
.
šla bych, ale si mě svým smutkem nadých... a tak radši budu snít. měj se snivě a pohodovou neděli. :-))
24.10.2021 03:24:17 | Iva Husárková
děkuji ti ivi
četl jsem tvůj koment bez brýlí
a četl jsem svině
místo snivě
u nás v karlsbadu je modro a slunce se předvádí
a lidičky taky
a já bych taky rád......
...
24.10.2021 11:47:53 | Yry
a teď jsem se od srdce zasmála. děkuji Ti za to moc. ať modro vydrží a sluníčko se směje. mám brýlí několik a ustavičně je hledám. největší sranda je, když je máš na nose. veselý den Ti. :-))
25.10.2021 03:33:40 | Iva Husárková