Štíhlé siluety topolů,
vrhají na hladinu svůj stín,
dvě labutě plující pospolu,
v srdci cítit je smutný splín.
Smutné zimní nastaly časy
a vítr všechny listy svál,
laskovně česával ti vlasy
a já , já se ztráty tvé lásky bál.
Sevřel jsem ruku svou
a trn růže rozdírá mou dlaň,
tichým hlasem nás dvou,
vítr šeptal mou ženou se staň.
Měsíc ten němý svědek milenců
a jeho zástup družných hvězd,
byl plný našich těl spletenců
a určil naši jedinou z cest.
Tu nejkrásnější cestu cest
po které jen dva mohou se vést...
Krásný večer, Jdarksi, opatruj se :)
21.11.2021 00:09:56 | Emily Říhová