Slunce západ oblohu barví
tmou létají noční ptáci - sovy
Tiše a bez hlesu vzduchem plují
Ze stromu na strom tu poletují
~☆~
Bylo to uklidňující, velmi.
25.10.2021 09:52:04 | Protos1182
Noční život… přírody. Pěkná uklidňující.
25.10.2021 09:37:42 | Isla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?