Cesta ta dlážděná
Z kostek žulových
Ve spárách tráva roste
v zimě se drží sníh.
Vine se protorem
skalami, loukou
Na větvích nad ní
pavouci se houpou.
Dláždění mizí
v náruči hlíny
Postupný předěl
cíl, smysl je jiný
Hlína a tráva
sem tam je strom.
Zbytečný v životě
všechen je shon.
Vnímat
být
Cítit
žít.
~☆~