Jednou jsme a časem ne
jak rostlina co jednou vykvete.
Život je dar, není to zmar
na krásu není nikdy nikdo stár.
Svoboda mysli
nitro zvolna čistí.
Že jsme si už jisti?
To vážně se vymstí.
Milovat?
Ó ano volnost dát.
Žití je krása
nejde přikovat.
Co po náš zbyde,
vzpomínek pár?
Jsme čím jsme,
to život nám dal.
Sami jsme přišli
sami zas odejdem.
Co na tom záleží
kolikrát obejmem.
Jen pro tu chvíli
cítit to, žít.
Pochopit chtění
potřebu žít.
~☆~
L
pěkné.... tak mě u toho napadlo - ve chvíli, kdy člověk obdivuje/oceňuje/vnímá (a se napojuje na) KRÁSU, vše se pozvedá, světlem a Láskou prosvěcuje, do vyšších úrovní vědomí pluje...
26.10.2021 09:29:34 | Sonador
Trefně přirovnané, věru.
Někoho i občas se.u . Jaký jsem to sotva vim, tak se tu i pochopím :0)
26.10.2021 17:44:05 | Protos1182
myslíš?:)
26.10.2021 17:58:47 | Sonador