Malíř mi půjčí paletu
básník zas veršů pár,
hudebník noty z partesu
když na piáno včera hrál.
Růže mi půjčí svoji vůni
jahoda tu sladkou chuť,
motýl zas křídel třepotání
tenkrát jsi říkal,moje buď.
Do misek z Číny čaj nalévám
a ozdobím květem jasmínu,
vějířem z peří se ovívám
ty se mi pleteš do mých snů.
Malíři pak vrátím paletu
a verše sama do básně dám,
noty ty trochu popletu
já jsem tady a ty jsi…už tam,
„vzpomínám“
~~~~~~~~
~~A~~B~Á~S~N~Í~M~~