jsem ráda
za tvá odpuštění
ničil bys sám sebe
kdybys srdci nedal
prostor
aby vyslovilo se
zraješ v čase
tak jak jde
ty to možná necítíš
někdy je dobré
nevědět
aby dál kráčelo se
zvedáme se a padáme
na hraně
bez možnosti
zachytit se
pro pád
bez uchopení
učíme se
balancujeme
v prostoru a čase
určujeme si omezující
hranice
na obzoru
zapadá slunce
do červánků
zahlédl jsi tu dálku?