Veľká lúpež srdca
Tvoja krása je britva
pritlačená srdcu pod krkom
každým dňom prereže
viac a viac tkaniva
až sa z lásky stala dráma
o zabíjaní rukojemníkov
priznávam strach o seba
po tvojom boku
hlava sa mi rozbila o rozum
na milión častí
o úteku z tvojho prístavu
vypľúvam ťa zo srdca
z objatia
z dlaní
ako krv po prehltnutí žiletky
no už len nasucho
už ani kvapku ti neobetujem
Přečteno 152x
Tipy 7
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, gallatea, jenommarie, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)