Co v lásce více dát?
Volnost a přesto milovat.
A v touze, co tam nabídnout?
přijmout i dát, hloupě neslepnout.
Na roveň postavit touhy Tvé i své
co potřeba je, to vždy se probere.
Neslepnout záští, a sebestředný klam
v potřeby vyšší ať je překován.
Volnost a touha, blízkost Tvá
na tohle pochopení musí býti dva.
Pak rovnováha vah snad se zachová
Není to vězení, není to samota.
Toužit a přeci se dát
život je jako květ
Pečovat
Přivonět
Dál se smát
~☆~