V mlze kdyby třeba kvet
krásný sněhobílý květ.
I sněhem vedla cesta
šel bych si přivonět.
Klidně se toulal mlhou
a viděl jenom obrysy.
Rozhodnutí děláme,
ač výsledek je nejistý.
Však stejně znovu, zas
mlhou pro ten jeho jas
Květ bílý v mlze
a krásno uvnitř zas.
~☆~