Narozeniny
Anotace: Tak jsem si tady pročetl ty ubulené zamilované říkačky a musím to dát trochu do pořádku něčím normálním, tentokrát ale ne ode mne,nýbrž od J.H.Krchovského
J.H.Krchovský
Mé milé je dnes dvacet čtyři
tak vytáhl jsem z kalhot úd
a napsal jsem si na žalud:
"Vše nejlepší Ti přeje Jiří!"
už zvoní zvonek, otevírám
se ztopořeným pohlavím
dvě pionýrky na mě zíraj
snad přišly pro sběr, co já vím...
(Zamilovaný dement)
Komentáře (0)