Po zámrzu páru poupat
možná zdá se podezřelé
nepřestávat v patách houpat
otázku:
A to je celé?
Bez dokvětu.
Uvnitř spánku.
Kosu klepe na verpánku
opožděný motiv léta.
Mezi žebry další meta.
(in sb. Pentimenti)
ST :) Bez debat!
Kosu klepe na verpánku
opožděný motiv léta.
Mezi žebry další meta.
Tyhle verše mi připomněly Hraběte :)
31.10.2021 16:35:16 | Ucitelskej