Som krajinou po teroristickom útoku
Pozemské duše sa zbytočne snažia
o gastro vyšetrenie nočnej oblohy
ďalekohľadom
mračná zvukotesne uzavreli nebo
a hviezdy márne kričia o slovo
už ani túlavé mačky
s jazykmi dorezanými
na starých konzervách
v nich neveria
pochopili že
nádej je stará unavená kurva
čas s amputovanými chodidlami
snom odňal krídla
a nevráti im ich
ani na konci školského roka
kým sa láska naučí neumierať
je neskoro
radlica pred lokomotívou
natiera na podvaly
prísľuby nezajtrajškov
na peróne stoja pobalení ľudia
a z kufrov vypadáva plač
lúčia sa s mestom
lúčia sa s teplom
lúčia sa s tebou
Přečteno 139x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, Fractura cordis aperta, Iva Husárková, mkinka, šerý, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)