Anotace: ... slovní hříčka ...
Možná už prostě nechtěla
Zkoušet jak chutná
Život z cizích
Diá-řů
...
Láska není konstanta
Je tak proměnlivě
Křehká
Jako žilka
Na Tvém
Levém spánku
...
Možná jen nechtěla pít
Z cizího štěstí
Doutnat chvíli v hlavni
Jako dia-bolka
A pak se rozprsknout
V pažích vesmíru
a opět nebýt
...
Mozna uz ji prestala bavit
Ta vecna dia-kritika
Aby uznala
Ze
Zeus
Se proste
Bez Dia
Neposere
Zatimco Ona
anO