Anotace: ...
Američani jsou fakt divní
borec má depku
cink cink zvonek
nejlepší kámoš
zvedne six pack budweiserů
se slovy
můžu dál?
pak si 5 hodin povídají
a každý u toho vypije
0,9 litru piva
strašně mě to sere
vždyť můžou jít
do hospody
lejt do sebe krušky
nebo březňáka
vyhulit krabku
chválit poctivý český housky
sypaný mákem a kmínem
a pičovat na Kalouska
na ženský
na hokej
na fotbal
na práci
na zprávy
na komunisty
na fronty na poště
na drahej benzín
na kvalitu salámu
na Američany
kteří neumí kalit
Celej svět už je nějakej divnej! Jen někteří účelově měří a názory přes síto prosívají.
Už ta "tvarůžková" hrdost. Kdo neskáče není Čech! :-)
02.11.2021 23:27:52 | šerý