Anotace: Je léto a malá holčička, velice těžce nemocná, běhá po zahradě sanatoria. Pomůže jí slunce?
Vynechám poznámek o tom, že nám někam zabloudily čárky (Nezbednice:P) a vrhnu se po hlavě do chvály( Někdo tomu řiká řitní alpinismus). Moc se mi líbí styl, krátké verše, zkratkovité podání, přesně jako když se točíme na zahradě a oči jen stíhají jeden míhající se obrázek za druhým. A to hlavní (tramtadadá), neni to chladné. Nejdřív příjemně hřeje, jako slunce schované za mraky. Ale ty odstoupí a slunce začne neúprosně spalovat...jen slzy nevysuší...
08.05.2007 21:03:00 | Košťák David