♡
|
□
Sen se mi o Ní zdál
byl plný velice
Prostřený stůl
nad stolem stálice.
Doteky
teplo
Něha
touha
A ranní probuzení, ouha
tak oči zavřené, sen v mysli dál
Děkuji
Na stolek jídlo
někdo tak přichystal.
Ochutnej,
trochu stačí.
Jsi
Čas v před,
s Tebou ať pomaleji kráčí.
~☆~