Snídám.
U Literu snídám.
Radost mám.
Déšť mi nevadí.
Ráno pohladí.
Kamarády mám
a den pochovám.
I když den se šeří
a občas nedaří,
vždy najde se,
kdo pohladí
a život povzbudí.
Že nemám rytmus ani rým,
z toho se nebořím.
Já sama vím,
že srdce dám
a ve tmě zpívám,
že kam jít mám,
když je zima
a dusí mina.
Kávu zamíchám
a vše prodýchám.
Ráda a ráda mám.
I když prší,
raduji se v duši
a srdce slastně buší.
Jsou tu hodní kluci.
A všichni tací.
S Literem se plní přací.
Přečteno 247x
Tipy 17
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Marten, Vivien, Psavec, Krahujec, Fialový metal, blues, petrzal, Dejvis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)