Voníš jako květina
když v zahradě je jedinná
Jsi jako květina
rosteš, tělo prospívá.
Jsi jak slunce, co teplo dá
třeba i vichr co vyfouká
Jsi vše čím chceš i můžeš být
Jsi krásno co umí život žít.
Životem voníš
tou vůní kouzelnou
Jednou jsem přičichl
Amen je se mnou.
~☆~