Klečím na hřbitově
vzpomínám.
Na hezkých chvílích s sobě
v tichosti ulpívám.
Že jich je věru málo
jen já sám vím.
Snad jednou život
třeba i pochopím.
Miluju, a nestydím se
i když bych asi měl
To proto vím, že žiju
z mých je to cítit děl.
~☆~
|
------♡------
|
|