Anotace: Napsáno 7.11.2021
Básně romantiků
verše cvrlikající
prsty na klávesnici
jako pohyby štětcem
plocha jako plátno
slova jako barvy
klišé jako mýtus
dirigent muchlající se se symfonií
nehynoucí vášeň
kluka, který objevil
psací stroj na půdě
kniha přečtená za chůze
ani nevychladla
vzájemné vzplanutí
zhrzená láska
jménem poezie.
Kniha přečtená za chůze. :) Těším se na další.
07.11.2021 11:48:00 | Megan
Děkuju moc. Mám toho na skladě hodně, budu postupně přidávat. Jsem tu nový a rozkoukávám se.
07.11.2021 20:58:31 | Alexandr Rakita