soukolí pařezů vybledlo v mlze
čenichy věští zvěř sinalou
to smečka pěje ódu na šeď
a šustí nebetyčné majáky jedlí
páry světel mohutní v soumraku
mládí v noře lapá vzduchové kapsy
měsíc vrní - loudí vlnění šediváků
těch štváčů v labyrintu soucitných chvil
lov střídá němota génia loci
padl tur vděčen rychlosti zardoušení
nový život srostl v majestát
podzimního přebarevného listí
klaním se v hluboký obdiv
všemu co vlčí jest...