Anotace: ...
i v době kdy už jsem
téměř nežil
jsem ti
bezmezně věřil
řekla jsi
upaluj!
a já vážně několik lidí nechal shořet
a označen
rukou tvou
najdou mě
najednou
s hlavou
oddělenou
od těla
plky jako
já jsem nechtěla
jsou jen
podraz, nevěra
Ten dvojzmysel s upalovanim! Wau! A vobec - cela je wau! Aj ked asi rastie z riadneho bahna...
12.11.2021 20:09:56 | gallatea
upřímně napsáno, dobře ty, až na to upalování .)
10.11.2021 15:19:58 | Constantine