Skalní věž nad vodou se tyčí,
Drak temný tiše na ní stojí.
Tlapami svými drtí tu skálu
ocasem,a křídly víří tam prach.
V oblacích prachu ztracena věž i drak
pak slyšíš pukat skalní věž,
a táhlý řev vydal ten drak.
A všude se vznáší jenom prach.
Zablesklo světlo, ztišil se řev
tavený prach, ulpívá na stromech
Plameny stromy v hukotu hltají
kapičky žhavé ve vodě sykají
Ssst, ssst, ssst.....
Jak slzy žhavé
z nebe padají.
Na vodě vzor z páry
stvořil se potají.
~☆~
Připomíná mi sen, vidět svůj, nebo něčí odraz.
Ztratit se, hledat a nakonec se najít. Usmířit.
11.11.2021 09:53:24 | Isla
Dračí pohádka, pěkná.)
11.11.2021 09:28:46 | Constantine