Ticho . .
To krásné ticho je slyšet snad všude.
je tak potichu že si ho nikdo nevšímá.
teče řeka ,modrá a čistá,klidně v lese..
slyšíte,jak nám šeptá naslouchejte ušima.
vítr se prohání na širé horské louce..
sem tam zapíská nějakou tu svou ..
pyšná žížala kouká kolem,dělá tam soudce,
sysli se perou o kus zrní,strašně řvou..
Stébla trávy se kolébají do rytmu písní..
teď tu proběhly stíny šedých mraku..
rozehnalo je nic,to které tak krásně svítí,,
děje se tu zázrak nový klíček v semínku...
kytička z něho vyroste,tvář ukáže světu...
čmelák si to štráduje,k barevnému květu...
je tady klid a přesto tak rušno.
jen tady můžeme poslouchat to vzácné ticho.
Komentáře (2)
Komentujících (2)