Hořká chuť tvé tváře
Anotace: ta první tvář tehdy chutnala hořce (prý se ten den neoholil). Ty další nechutnaly nijak. Vlastně ano, chutnaly po vině.
Sbírka:
ich gehe jetzt
Ve jménu krále
zratila jsem svou pomyslnou čest
/hořká chuť tvé tváře/
Pozdní lítost démona
teď plní se mé prokletí (či síla?)
/tvá hořká tvář drásá mé hebké tělo/
Dotek nočních červánků
viděla jsem tě, na vánku
/svou hořkou tváří stíral pel mých let/
Pohladit temné můry stín
zachumlat to, co mělo zůstat skryto
/hořký nádech ztráty tváře/
Prchavá vrtkavost okamžiku
jediné, co mi zbylo v dlaních
/hořká chuť tvé tváře/
Komentáře (0)