Jemný dotek
křišťálové květiny
Dávné recepty
na lásku
zapomenuté předky
již po staletí
Jako sen střízlivějící po probuzení
na cáry překrásné básně
Jako křehká pavučina mysli
užívající mír a pokoj
jako svůj meč a dýku
přetnu svoje obavy
a dám průchod
radosti
Neděle má víc hodin, než si myslíme
to je tajemství sedmého dne
wow! my si asi budeme rozumět - výborný*
13.11.2021 11:06:35 | Sonador
Děkuju, snad jo. Ačkoliv zatím bych byl být tebou opatrný :-D Publikuju tady zpětně od novějších básní, po starší, které jsou více vulgárnější a surovější, takže uvidíme. Ale jsem moc rád, díky.
14.11.2021 13:40:46 | Alexandr Rakita