Smíření
To černé období je pryč,
mám zase svůj život a chtíč.
Jen čas, to je ten nejlepší lék,
na to vše kolem ti nepomůže žádný člověk.
Ta cesta, ta moje dlouhá pouť,
všeho krásného a veselého žrout.
Teď už jen díra v srdci zůstala
a moje duše se i usmála.
Smíření, to je co najít musíš,
bez toho, věř mi člověče se tak akorát ZADUSÍŠ.
Přečteno 217x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Sonador, Fráňa Šránek, Fil, paradoxy
Komentáře (1)
Komentujících (1)