Noc se mění v den až překvapivě rychle
ve 2 ráno říkám stále Dobrý večer
ve 3 už je to Dobré ráno
Cink!
Další báseň
dopadla jako kapka
do moře slz
Tůň plná zármutku
se převalila jako vlna
stáří v chlapeckých ideálech
Zasmušilý pohled umělce, zadumaný tón,
rytmus rozvahy moudrého
to vše je nápadné
a nenapadá mě jak jinak to nazvat
radši to neznat
Pěkné to máš .) klidnou neděli přeji
14.11.2021 13:47:16 | Constantine