Emoce
Jak přilepená žvýkačka ve vlasech,
jak mastnota ve velkých nánosech.
Táhne se za tebou,
za hnusným darebou.
A pak vezmi knihu a otoč list,
bodne tě u srdce a skřípne v čelist.
Jak svítící se slunce venku,
jak má mít rodina plnou peněženku.
Strach a radost,
láska a starost.
To vše máme v sobě
a co vybereš je jen na tobě. :-*
Přečteno 148x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozmarýna, Iva Husárková, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)