Vyřezal jsem lavičku, voněla nám modřínem
Vyřezal jsem lavičku s láskou lásko pro Tebe
pro mou sladkou holčičku
vonící mi jasminem a s očima pro které si sama došla do nebe...
Vyřezal jsem srdíčka
tam kde si budem číst.
Kde budeš vrnět jak kočička
a na mém klíně tiše příst...
Vyřezal jsem lavičku
s láskou svou a fortelem.
Pro prince a copatou lištičku
se kterou tu šťastný jsem...
Vyřezal jsem lavičku
stojí u nás před srubem
stavte se někdy chviličku
s láskou s Vámi pobudem...
dnes jsem našla tolik pokladů. a tak se na chvíli na lavičku pokladu, až zavoní modřínem, tak všechny smutky ven. ST :-))
17.11.2021 03:48:08 | Iva Husárková