Ólafur Arnalds - improvisations
vytvořím ti chrám
ráj na zemi
místo
kde se budeš cítit jako doma
vysázím ti aleje jabloní podél cest kterými chodíš
boží muka
mosty přes řeky
kostely na vrcholcích kopců
vyznačím posvátná místa a ztezky
dám ti veškeré své bohatství
mé sny a tužby
má krev
bude proudit tvým tělem
celé mé království
bude ve tvých dlaních
všechno zlato světa
bude tvé, vaše
příběh po příběhu
život po životě
do nekonečna