Cestou i necestou
s blátem na nohou.
Netáhnout závaží
a zářit svobodou.
Když uz se zajídá
ta stará cesta.
Pěšinku hledáš
by kroky tvé nesla.
Bláto, to nevadí
obzor je jiný.
Nuda ať nedusí
oklepat splíny.
Užívat po doušcích
vodu z té tůně.
Po touze, objeti
přírody stůně.
~☆~
Jít pořád dál po cestě vpřed,
plnými doušky vychutnávat svět...
Ráda jsem se prošla tvými řádky... Krásný den, Míro :)
19.11.2021 23:34:47 | Emily Říhová
píšeš moc hezky. nějak nově, jako by ses vydal novou cestou. ať Tě Tvé kroky nesou správným směrem. měj pohodový den. :-))
19.11.2021 03:56:06 | Iva Husárková