Sama

Sama

Naše láska uvadla jako ranní svit
ztratila se ve dnech bez tebe
řezavou touhu nahradil klid
teplo chlad, kdy zamrzá i nebe

Nečechrám ti vlasy
není proč tišit hlasy
žádné polibky na čelo
už nepotřebuju tvoje tělo

Protože tančím sama za úsvitu
tvoje ruce jsou hudba, kterou nesnášíš
vlním se, když mě hladí po bocích

A kapky na tváři
jen zrcadélka odrážející sluneční záři
Autor švestička, 18.11.2021
Přečteno 126x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Psavec, J's .., Marten, praetorian, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí