Třepot andělských křídel
Ve větru třepot andělských křídel,
na plátně tanec malířova štětce,
vždyť sám ďáběl píše básně,
z nebe jen pár slaných kapek,
možná někdo pláče, možná se blíží k smrti,
oblohu zalila rudá záře,
to spřežení se smrtí vydává se na zem,
za ním dalších mnoho bohů,
nikdo nic neříká,
jen pár lidem hraje na rtech úsměv...
Komentáře (3)
Komentujících (3)