O...
Jak dlouho čekat na přikázání
jedenácté, když ne hned?
doba je zlá a co bude za ní
- veleráj, vem na to jed
prosté je prosté, nebude prostší
pochodem v chod a je to
jak triviální je počítat do tří
zastavit stát, planeto!
mandatum undecimum je ve hře
chtě nechtě, jdeš a šmytec
pak taky "ámen" k další předehře
dokdy.. Jsem jasnovidec?
Přečteno 145x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, šerý, Marten, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)