Barvy jsou tušit
však vůkol je tma.
Otáčim listy v knize
nejsou tam písmena.
Bez světla ve tmě
co smysl dělat má?
I v malé svíci
moc je pak veliká.
Ve svitu plamene
i kámen barvu má.
Co pro tmu vidět není
se světlem smysl dostává
~☆~
+ a - se =. Dohromady krásu smyslu dává :) povedené a krásné :)
22.11.2021 18:44:05 | Knižní Poustevnice
Zajímavě popsané, jen co je pravda. Jen ÷a×, na něco nejde se nezeptat...
A děkuji za komentář :0)
22.11.2021 18:50:10 | Protos1182
...trefil jsi do černýho...trpíme nedostatkem světla...;-)duchovně řečeno...
22.11.2021 13:27:32 | Marten
Tak, že bych se trefil? Tak nějak si totiž připadám... .
22.11.2021 14:07:11 | Protos1182