Dolů
Na ramenou tlak,
pode mnou propast nevědomí.
Pomalé rozhlédnutí maskuje nevědomost,
není cesty ven, cesta se ztrácí.
Odpověď leží na dně,
marná snaha o naučení.
Nezbývá jiný směr, než dolů.
Sám v davu, pln života v umírání,
Vyslovuji zbožné přání.
pln znalostí, moudrost nepřichází.
Marně hledám co mi schází.
Odpověď leží na dně,
marná snaha o naučení.
Vzhlížím vzhůru, svit skomírá
Nezbývá jiný směr, než dolů.
Přečteno 138x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)