Poselství
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021
Mezi řádky.
Život krátký.
Domněnky a pozůstatky.
Němé zátky.
Šero a skořápky.
Otvírám a hryžu ret.
A jdu o slzách vyprávět.
Je mi lépe. Povím hned.
Prosím, naučte se odpouštět.
A konec vět.
Ať v nás je jaro
a kytky chtějí kvést.
Šumí keř.
Ať není strach a křeč.
V lásce žít je krásná věc.
Jedno slovo. Žádná planá řeč.
Pro včera i dnes.
Přečteno 172x
Tipy 11
Poslední tipující: Dávid, danaska, Sonador, Iva Husárková, Protos1182, šerý, Fil
Komentáře (4)
Komentujících (3)