Oč...
O.. o.. o.. o.. oč.. oč jde?
Jak, že o nic, barmane?
Cos´ namíchal? Odejde
nabourá zeď, zastane
oč.. oč.. koktám ztroskotav
pode zdí, kde chlév byl snad
chrochtám blahem živ a zdráv
čuník je můj kamarád
o.. o.. oč.. oč.. vím, oč jde
potřetí i počtvrté:
Proboha, jsem v pohodě!
Tvrdím.. totéž potvrďte
Přečteno 172x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, mkinka, Iva Husárková, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)