Sbírka: Vzdoromládí
Ulice, kterou jsem chodil denně
mě zavedla do nesmyslné vzdálenosti.
Hostí mě tu zapadlého
opadaným listím vzpomínek.
Hořelo od západu červánky
a ráno jsem vyběhl do deště.
Cesta ulicí se nemohla uskutečnit.
Hořelo za mými zády.
10.8.1986