Anotace: ...
nechat se pozvat na drink
od starého muže
neznamená nutně
sex
to je stereotyp
za pár hodin
s Hapkou ve vaně
válí se jako když
červené víno
povaluješ na jazyku
jeho dech páchne cigaretami
ráno sedí
u masivního krásného stolu
ve slipech
v papučích
z křišťálové mísy
ujídá pepřenky
kouří jednu za druhou
povídá
to slunce už mne unavuje
každý ví
že ráno vyjde
a že večer zapadne
to je stereotyp
a ty už bys měla jít domů