.píšu...
Pět písmen má slovo „láska“
šest písmen jsi moje „kráska“
a sedm já chci být „milován“
osm,víc lásek „nepoznám“.
Písmena čtyři jsem jen „tvůj“
písmena čtyři jen při mně „stůj“
písmena tři to jsme my „dva“
a po dvou jsme „ty“a „já“.
Dál počítat už nemá cenu
já našel tebe,tu pravou ženu.
A počítat s tebou?
Neboj,nikdy nezapomenu.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,