Nejsme
Nejsme čísla, kromě nuly
byl-li big Bang všehomíra
komu kouká sůva z nudlí
tomu mák je černá díra
nejmenší, sotva znatelná
takové, makové počty
nespočítá hlava zelná
ne-li stejných hlav bezpočty
nejsme čísla, byly jednou
nechtějme je z kůže číst
třesky-blesky nevyblednou
dokud zbrojí, jsem si jist
proto plivu krev do ohně
koušu ret a paměť křísím
nezkřivím úsměv synchronně
bez průvodce zákulisím
Přečteno 240x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec, Amonasr, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)